Jom Cantik!

Rahsia Bentuk Punggung


Punggung dan paha adalah pusat pergerakan badan yang menentukan cara bergerak dalam kehidupan.Terdapat lima bentuk punggung dan paha secara am iaitu seimbang, bulat, rata, besar dan tinggi. Yang mana satu bentuk punggung anda?? Ini hanya untuk bacaan semata-mata…


Punggung Bulat

Seseorang yang mempunyai punggung yang bulat adalah seorang yang berjiwa kental, idealistik, periang, bersemangat, bijak mengawal perbelanjaan, suka bersosial dan mudah bergaul dengan sesiapa sahaja. Cekal mengharungi segala cabaran hidup samada baik mahupun buruk.


Punggung Seimbang

Paha dan punggungnya seimbang. Tidak terlalu besar.Tidak terlalu kecil. Tidak terlalu bulat.. Tidak terlalu rata. Seseorang yang mempunyai punggung seperti ini dikatakan seorang yang tenang dan pemurah. Bakal ibu dan bapa yang baik. Seorang ibu yang sangat penyayang. Seorang bapa yang jelas pemikiran ke mana hala tuju keluarganya dan sangat berjaya dalam kerjayanya. Perjalanan hidup teratur tanpa banyak masalah dan stabil.


Punggung Tinggi

Punggung tinggi ke atas. Orang ini dikatakan mempunyai daya seks yang sangat tinggi. Sangat disukai ramai. Tidak kisah dengan kata-kata negative orang lain. Hatinya tidak mudah sensitif dengan kata-kata yang diluahkan orang lain. Suka berse ron ok. Orang ini suka membuat sesuatu mengikut hati dan perasaan bukan fikiran menyebabkannya sukar mendapat status tinggi dalam masyarakat.


Punggung Besar

Pemilik punggung besar dan paha besar seorang yang romantic, subur dan sihat. Penuh rasa cinta. Sanggup melakukan apa sahaja demi mencapai cita-cita.. Ceria,pemurah dan bijak menguruskan hal ehwal kewangan. Baginya tidada yang mustahil. Segalanya boleh diatasi. Jenis “no problem”.. Sentiasa mengukur kejayaan diri dengan jumlah harta dan wang yang mampu dikumpulkan.


Punggung Rata

Punggungnya rata atau hampir samarata dengan badan. Ia melambangkan empunya diri yang lurus, bijak danterlalu idealistik. Tidak pandai mencari peluang berniaga. Jika perempuan, ia dikatakan tidak subur dan tidak mempunyai anak lebih dari satu. Tidak mempunyai perancangan masa depan yang jelas. Terlalu berserah kepada keadaan tanpa ada insiatif untuk memajukan diri.No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails